eur:
387.65
usd:
359.9
bux:
69201.95
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki híresség társaságára vágyik

Az egyszerű emberekhez hasonlóan a milliomosok is szeretik a kedvenc énekesüket hallgatni a születésnapjukon. Az egyetlen különbség, hogy ők ezt élőben teszik - nagyon-nagyon sok pénzért.

A legnagyobb sztárok esetében is igaz, hogy van az a pénz, amelyért eladják magukat. A kérdés csak az: mennyit ajánlanak nekik, hogy fellépjenek egy privát partin.

Egy felmérésből kiderült, hogy a legdrágábban az Eagles együttes adja magát: az öregedő rockerek nyolcmillió dollárt kasszíroztak, amikor 2003-ban, New Yorkban egy privát partin elénekelték a Hotel California című örökzöld slágerüket.

A második a Rolling Stones, amely hétmilliót kapott az egyórás fellépésért a texasi milliárdos, David Bonderman 60. születésnapi buliján 2002-ben, Las Vegasban. Celine Dionnak jutott a harmadik hely: az énekesnő évente két-három alkalommal is fellép magánrendezvényeken. Az ára: 5 millió dollár.

Elton John négymilliót kapott, amikor 2002-ben énekelt a londoni pubjaival meggazdagodott Peter Shalson esküvőjén. Christina Aguilera ezt 3,5-ért megtette két éve, amikor Andrej Melnyicsenko orosz milliárdos és Miss Jugoszlávia, Aleksandra Kokotovic mondta ki egymásnak a boldogító igent.

Melnyicsenko egyébként is szereti élő fellépéssel feldobni a bulikat: Jennifer Lopez 1,4 millióért énekelt Kokotovic 30. születésnapján.

George Michaelért viszont valamivel többet, másfél milliót kellett fizetnie egy másik orosz milliárdosnak, Vlagyimir Potanyinnak, hogy énekeljen az újévi mulatságon.

A legtöbb pénzt viszont a brit milliárdos, Sir Philip Green költi hírességekre: 2002-ben Tom Jonesnak és Rod Stewartnak fizetett 750-750 ezer fontot, hogy énekeljenek az ötvenedik születésnapja alkalmából Cipruson rendezett ünnepségen, három évvel később pedig Beyoncét és a Destiny's Child kapott ugyanennyit, amikor a fia bár micvóján.

Idén a Maldiv-szigeteken rendezett nagyszabású partit, amelyen - ugyancsak a standard 750 ezerét - George Michael lépett fel.

Címlapról ajánljuk
Resperger István az Arénában az atomfegyverek stratégiai csapdájáról

Resperger István az Arénában az atomfegyverek stratégiai csapdájáról

Augusztus végére jöhet el a holtpont az ukrajnai háborúban Resperger István ezredes szerint. A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent István Biztonságkutató Központ igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, az ukrán lőszerhiány, Oroszország területi nyereségei, valamint a hadigazdálkodás okozta nehézségek és az időjárás is megakaszthatja a harcokat. Szerinte lehetséges a francia szerepvállalás a háborúban, mégsem lenne sok haszna. Atomfegyverek bevetéséről pedig "nem egy ember dönt".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Távozik pozíciójából Putyin jobbkeze, heves harcok dúlnak Harkivnál – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Távozik pozíciójából Putyin jobbkeze, heves harcok dúlnak Harkivnál – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Vlagyimir Putyin orosz elnök menesztette Szergej Sojgut, aki helyette a biztonsági tanács titkári tisztségét kapta meg. Az orosz elnök Andrej Belouszov eddigi volt első miniszterelnök-helyettest javasolja Oroszország védelmi minisztériumának élére. Pénteken indított támadást Oroszország az északkelet-ukrajnai Harkiv megyében. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szombat esti videóüzenetében hét határ menti települést nevezett meg, ahol harcok zajlanak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×