eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Reggelig ünnepelték Beckhamék a bajnoki aranyat

Senki nem tud úgy bulizni, mint David Beckham. A focista barátaival reggelig ünnepelte a Real Madrid bajnoki győzelmét, csak az italszámla 30 ezer fontra (11,1 millió forintra) rúgott, de a cechet egy Real-drukker borász állta.

Beckham és barátai - köztük az utolsó bajnokit a Bernabéuban végignéző Tom Cruise és Katie Holmes - reggel fél nyolcig ünnepeltek.

A vörösbor számla 30 ezer fontra rúgott, de sztárfocistának nem került egy fillérjébe sem, a cechet ugyanis egyik hálás spanyol rajongója állta, akinek szőlőskertje van.

Az ünneplést egy puccos madridi étteremben tartották; David a beszámolók szerint a véres hurkát és a marhasültet öblítette le a vörös borral, a súlymániás Victoria azonban csak egy kis ananászt és epret csipegetett.

"Hatalmas üdvrivalgással fogadták a barátai Davidet. Frenetikus volt a hangulat. Egész éjszaka győzelmi indulókat énekeltek, és éltették a bajnokot" - számolt be az egyik pincér.

A pár hajnali ötkor Cruisékkel átment egy éjszakai bárba, ahol reggelig táncoltak.

Címlapról ajánljuk

Időjárás: "halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel az áramkimaradásokra is"

Súlyos áradások, viharos szél és heves esőzések sújtják a hét végén Közép-Európa országait az előrejelzések szerint. Lengyelországban a hatóságok arra szólították fel a lakosokat, hogy halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel áramkimaradásokra is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is elismerte, hogy az orosz csapatok nyugati irányból komoly offenzívát indítottak az ukránok által megszállt kurszki kiszögellés ellen. Egy orosz rakéta eltalált egy Saint Kitts és Newis szigetek zászlaja alatt közlekedő teherhajót a Duna-delta környékén, nemzetközi vizeken. Ma kerül sor a brit és amerikai vezetők csúcstalálkozójára, ahol eldőlhet, hogy támadhatja-e Kijev a nyugati fegyverekkel Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×