eur:
395.32
usd:
356.58
bux:
72340.83
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Victoria Beckham viseli a nadrágot - pedig milyen lába van! Nézze meg!

A Beckham családban Victoria viseli a nadrágot - de a Galmour-díj átadóján megmutatta, hogy kár elrejteni a lábát. Boleróban és olyan rövid sortban jelent meg, ami alighanem világrekord.

Szemlátomást leülni sem volt könnyű Victoriának a sortban, a kényelmetlenséget legföljebb a boldog tudat enyhítette, hogy két díjat is kapott a Glamour magazintól: ő lett az év vállalkozója - ruhákat és kiegészítőket tervez - és megnyerte a legértékesebb címet is: az Év Asszonyáét.

Victoriának különösen a napszemüveg-kollekciója aratott sikert: percek alatt az összeset elkapkodták a Harrods áruházban. Farmernadrágjai is népszerűek, parfümjéből pedig többet adtak el az elmúlt egy évben, mint bármelyik híresség illatából.

Az egykori spice girl valódi családi eseményt csinált a díjátadóból; bár az EB-selejtező miatt a férje nem tudta elkísérni, az édesanyja, a testvére, az anyósa és a sógornője vele ünnepelt.

Victoria az MTV díjátadóján is nagy sikert aratott fantasztikus zebracsíkos ruhájával, de a boleró-sort összeállítást aligha tudja felülmúlni a közeljövőben.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×