eur:
393.17
usd:
353.89
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor
Nyitókép: Pixabay

Halmozta a rossz döntéseket, balesetet is okozott

Nem mindennapi esetsorozattal találták szembe magukat a zuglói rendőrök. A történteket így foglalták össze: "jogesettár".

Egy férfi a rendőrök gyanúja szerint lopott autóval, ittasan okozott baleset a főváros XIV. kerületében, majd menekülése közben egy kerékpárt is megpróbált ellopni.

Mint a rendőrség beszámolójából kiderül, egy pest vármegyei férfi aki a gyanú szerint 2024. augusztus 23-án délután egy Mogyoródi úti telephelyen egy gépkocsiból ellopta annak indítókulcsát és egy bankkártyát, majd egy szintén az udvarban álló másik autót is ellopott.

K. Krisztofer a lopott járművel 16 óra 15 perc körül

a Dózsa György út és a Thököly út kereszteződésében egy személyi sérüléssel is járó balesetet okozott, ám a helyszínről elmenekült.

A 23 éves férfi ezután egy Thököly úti társasházba szökött be, ahonnan egy biciklit próbált eltulajdonítani, ám megzavarták. A járőrök végül a Cházár András utcában 16 óra 45 perckor elfogták.

A férfinél a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak, amit lefoglaltak, őt pedig mintavételre előállították. Az alkoholszonda eredménye alapján felmerült az ittasság gyanúja is, azt a rendőrség külön szabálysértési eljárásban vizsgálja. Az adatai ellenőrzésekor kiderült, hogy lopás miatt a Jászberényi Rendőrkapitányság a körözését rendelte el.

K. Krisztofer ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság többrendbeli lopás vétség, segítségnyújtás elmulasztása bűntett, és kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt, szakértők bevonásával indított eljárást. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, valamint őrizetbe vétele mellett kezdeményezték a letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Putyin egy ironikus megjegyzésében azt mondta, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. Az ukrán parlament jóváhagyta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter lemondását, utódja eddigi helyettese, Andrij Szibiha lett, akit már el is fogadott a törvényhozás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×