eur:
390.9
usd:
359
bux:
72968.2
2024. július 19. péntek Emília
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
A closeup of a dimly lit prison holding cell door with gripping the bars - 3D render
Nyitókép: allanswart/Getty Images

Letartóztatták az Eperjeskén történt gyilkosság gyanúsítottját

Letartóztatták a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Eperjeskén történt gyilkosság gyanúsítottját, aki megölt egy férfit, egy nőt pedig úgy megvert, hogy az súlyos, életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

A Nyíregyházi Törvényszék pénteken az MTI-vel azt közölte, a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt rendelt el letartóztatást.

A gyanú szerint a férfi hétfő éjszaka felkereste otthonában egy nőismerősét. Amikor az asszony ajtót nyitott, kiderült, hogy egy másik férfi van nála.

A gyanúsított ekkor a teraszon felkapott egy szerszámnyelet és azzal többször fejen ütötte a másik férfit, aki a bántalmazás következtében a helyszínen meghalt. A nő próbált elmenekülni, de a támadó visszahúzta és az ágyra lökte, majd őt is többször fejbe ütötte a szerszámnyéllel – közölték.

A gyanúsított ezután hazament, ahol elégette a szerszámnyelet és az elkövetéskor viselt ruházatát.

A nőt két nappal később a munkatársai találták meg, életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték, állapota miatt egyelőre nem hallgatható ki.

A bíróság a büntetett előéletű gyanúsított egy hónapra szóló letartóztatását egyrészt a bűnismétlés veszélyével indokolta, másrészt azzal, hogy a kiemelkedő súlyú bűncselekményért kiszabható legsúlyosabb büntetés, az életfogytig tartó szabadságvesztés miatt fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye – írták.

A végzés nem végleges, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be a letartóztatás elrendelése miatt.

Címlapról ajánljuk
Németh Zsolt: a békemisszió lesz Orbán Viktor beszédének középpontjában a Tusványoson

Németh Zsolt: a békemisszió lesz Orbán Viktor beszédének középpontjában a Tusványoson

Jobb pályán – ez lesz a mottója a jövő héten kezdődő Tusványosi Nyári Szabadegyetemnek. Az elnevezés többszintű értelmezéséről is beszélt az InfoRádió Aréna című műsorban Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke, a szabadegyetem alapítója.
VIDEÓ
Lángokban áll a legendás orosz fegyvergyár, visszautasította Zelenszkij felvetését a német kancellár – Háborús híreink pénteken

Lángokban áll a legendás orosz fegyvergyár, visszautasította Zelenszkij felvetését a német kancellár – Háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a BBC-nek adott interjújában elismerte, hogy amerikai elnökké választása esetén nehéz lesz együtt dolgozni Donald Trumppal, de Ukrajna fel van készülve erre. A CNN értesülése szerint Zelenszkij és Trump telefonon fog beszélgetni egymással pénteken. Felvételek szerint kigyulladt a Jekatyerinburgban található Uraltranszmash katonai ipari komplexum, amely az egyetlen olyan vállalkozás Oroszországban, amely önjáró tarackokat gyárt. Olaf Scholz német kancellár azt mondta, szóba sem jöhet, hogy Németország még az ukrán légtérben lőjön le orosz rakétákat, ahogy ezt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kérte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×