eur:
390.89
usd:
358.76
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Close up of an evidence marker and blood splatter at a crime scene, hand placing more markers in the background.
Nyitókép: Illusztráció (powerofforever/Getty Images)

Agyonverte vetélytársát a megcsalt férfi

Megöltek egy férfit Eperjeskén, egy nőt pedig úgy megvertek, hogy súlyos, életveszélyes sérülésekkel került kórházba. A 64 éves gyanúsítottat elfogták - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

Az eperjeskei közmunkás nő nem ment dolgozni szerda reggel, ezért társai a házához mentek. Az egyikük a nyitott ablakon benézett a szobába, ahol a nőt és egy férfit látott mozdulatlanul, vérben fekve. Azonnal hívták a segélyhívót. A lakásban a 49 éves nő vendégeként tartózkodó, azonos korú férfit holtan találták, a testén számos, bántalmazásból származó sérüléssel. A nőt a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték.

A nyomozók néhány óra alatt feltérképezték a nő kapcsolatrendszerét, és kiderítették, hogy szerelemféltés állhat a háttérben, amivel a 64 éves eperjeskei lakos hozható összefüggésbe. A rendőrök a férfit előállították és kihallgatták.

A gyanúsított beismerte, hogy hétfőn éjjel látogatóba ment a nőhöz, akinél egy másik férfit talált; felindulásában felkapott egy szerszámnyelet, amellyel mindkettőjüket bántalmazta.

A férfit emberölés és testi sértés bűntett gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×