eur:
394.92
usd:
368.26
bux:
72094.79
2024. június 28. péntek Irén, Levente
prisoner concept, Handcuffed hands of a prisoner in prison, Male prisoners were severely strained in the dark prison, violence
Nyitókép: Sinenkiy/Getty Images

Döbbenet Kalocsán: videó rögzítette, ahogy elütötte, majd sorsára hagyta a kerékpárost

Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést indítványoz az autósnak.

Elütötte, majd sorsára hagyott egy biciklist egy autós Kalocsa közelében. A Kecskeméti Járási Ügyészség közúti baleset gondatlan okozásának vétsége és a segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt állítja bíróság elé a gázolót.

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség közleménye szerint az autós egy kereszteződésben nem adott elsőbbséget a jobbról biciklivel érkező idős asszonynak, aki emiatt kerékpárjával az autónak ütközött és elesett. A balesetet követően a sofőr megállt, ám miután a nő felállt, elhajtott anélkül, hogy segítséget nyújtott volna a súlyosan megsérült nőnek.

A baleset következtében az asszony maradandó fogyatékosságot eredményező sérüléseket szenvedett. A baleset azért következett be, mert az autós megszegte a KRESZ azon előírását, amely szerint az útkereszteződésben a járművel elsőbbséget kell adni minden jobbról érkező jármű részére. Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést kért a terheltre azzal, hogy tiltsák el a közúti járművezetéstől.

A balesetről készült felvételt itt lehet megnézi. Megrázó képsorok!

Címlapról ajánljuk
Szabados Gábor az Arénában: túl magasra tette magának a lécet a futballválogatott

Szabados Gábor az Arénában: túl magasra tette magának a lécet a futballválogatott

A csoportkör után kiesett az Európa-bajnokságról a magyar labdarúgó-válogatott, ennek ellenére meg tudta erősíteni az elmúlt években kivívott pozícióját – mondta Szabados Gábor. A sportközgazdász az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a túl magas elvárásokról, a topklubokban szereplő játékosok hiányáról, Marco Rossi jövőjéről és Szoboszlai Dominik értékéről is.

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×