eur:
396.91
usd:
369.68
bux:
0
2024. június 14. péntek Vazul
Masked robber with gun aiming into camera. Man in hood threatens with firearm. Weapon in persons hands. Murderer or armed thief. Criminal with pistol.
Nyitókép: Savusia Konstantin/Getty Images

Két méterről lőtt arcon gumilövedékes pisztollyal egy embert egy ácsi szórakozóhelyen

A Komáromi Járásbíróság május 22-én tárgyalja annak a férfinak az ügyét, aki engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverével ment bulizni, majd belekötött egy társaságba és arcon lőtte egyik tagját.

A vádirat szerint a vádlott 2022. november 12-én egy ácsi szórakozóhelyre indult, ahová magával vitte az engedéllyel tartott gáz-riasztópisztolyát is. A sértett is ott volt az ismerőseivel, hajnalban kimentek a szórakozóhely elé dohányozni - írja a Kemma.hu.

Az ekkor már részeg vádlott odament az általa nem ismert, az utcán beszélgető sértetthez és társaihoz, majd minden előzmény nélkül belekötött a sértettel lévő egyik személybe, trágár szavakkal szidalmazta és megveréssel fenyegette őt.

A sértett az ismerősének védelmére kelt és szólt a kötekedőnek, hogy fejezze be, amit csinál. A vádlott ekkor arcon ütötte őt, majd néhány lépést hátrált, és

a ruházatából elővette a gumilövedéket is kibocsátó gáz-riasztópisztolyát, azzal megcélozta a tőle mintegy 2 méter távolságra álló sértett fejét és négy lövést adott le.

A fegyverből kibocsátott gumilövedékek közül legalább kettő a sértett arcát találta el, melynek következtében a férfi 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett. A bántalmazás azonban súlyosabb sérülés, maradandó látáskárosodás okozására is alkalmas volt.

A tárgyaláson a bizonyítási eljárás tanúk meghallgatásával folytatódik.

Címlapról ajánljuk
Labdarúgó-Eb: Németország most egységesen arra vár, hogy lesz-e újabb nyári mese

Labdarúgó-Eb: Németország most egységesen arra vár, hogy lesz-e újabb "nyári mese"

Kis túlzással több szó esik a 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokságról, mint a pénteken kezdődő Európa-bajnokságról. Mindez nem az előkészületeknek róható fel, hanem sokkal inkább az országos hangulatnak, amely az európai futball legnagyobb szabású rendezvényét kíséri. Nem a szurkolók változtak meg, hanem Németország, Európa és a világ.

Vitézy Dávid: visszahívott Karácsony Gergely, és elnézést kért

Karácsony Gergely elnézést kért kiszivárgott mondataiért, miszerint lapáttal fogja agyonverni vetélytársát – közölte Vitézy Dávid Facebook-bejegyzésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.14. péntek, 18:00
Ch. Gáll András az Index főmunkatársa
Dénes Tamás az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×