eur:
396.94
usd:
369.68
bux:
70022.97
2024. június 14. péntek Vazul
Young woman with heart problems lying on the ground facing down - Girl with chest pain faint on the street - Female with epilepsy in need for help
Nyitókép: Getty Images

A mentők riasztása helyett ellopta az ájuldozó gyermek telefonját

Egy felnőttől kért segítséget a rosszulléttel küzdő kislány egy buszmegállóban, a férfi azonban segítségnyújtás helyett meglopta őt.

Egy borsodi település egyik buszmegállójában rosszul lett egy tizenkét éves kislány 2023 januárjában, és megkérte a közelében álló férfit, hogy hívjon mentőt, vagy értesítse az édesanyját. A gyermek szédülésre panaszkodott és csak homályosan látott – derül ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség közleményéből.

A férfi azt válaszolta, hogy nincs mobiltelefonja, ezért elkérte a lány készülékét, a lezárt képernyőt azonban nem tudta feloldani, így visszaadta neki. Néhány pillanattal később meggondolta magát, odalépett a még mindig rosszulléttel küzdő gyermekhez,

kivette a kabátja zsebéből a telefonját, és elszaladt vele.

A tolvaj nem sokkal később visszajött, és visszaadta a telefont a gyermeknek, de a készülék ekkor már sérült volt, a hátlapján és a kijelzőjén is repedések keletkeztek.

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt a férfi ellen kifosztás miatt, és a büntetett előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Címlapról ajánljuk
Labdarúgó-Eb: Németország most egységesen arra vár, hogy lesz-e újabb nyári mese

Labdarúgó-Eb: Németország most egységesen arra vár, hogy lesz-e újabb "nyári mese"

Kis túlzással több szó esik a 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokságról, mint a pénteken kezdődő Európa-bajnokságról. Mindez nem az előkészületeknek róható fel, hanem sokkal inkább az országos hangulatnak, amely az európai futball legnagyobb szabású rendezvényét kíséri. Nem a szurkolók változtak meg, hanem Németország, Európa és a világ.

Vitézy Dávid: visszahívott Karácsony Gergely, és elnézést kért

Karácsony Gergely elnézést kért kiszivárgott mondataiért, miszerint lapáttal fogja agyonverni vetélytársát – közölte Vitézy Dávid Facebook-bejegyzésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.14. péntek, 18:00
Ch. Gáll András az Index főmunkatársa
Dénes Tamás az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×