eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Nyitókép: Pixabay

Bevásárlókocsit hagytak a síneken, akár nagyobb tragédia is történhetett volna

A mozdonyvezető éber volt, és még időben vészfékezett.

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, miután egy személy bevásárlókocsit hagyott a síneken, és a mozdonyvezetőnek vészfékeznie kellett, hogy ne történjen tragédia – írja a police.hu.

Mindez még április 11-én 21 óra után történt Szolnok és Újszász állomás között. Mint kiderült, a mozdonyvezető még időben észrevette a vágánytengelyben a bevásárlókocsit, ezért azonnal vészfékezett.

Éberségének köszönhetően személyi sérülés nem történt, mint ahogy a szerelvényben és a pályatestben sem keletkezett kár.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének megalapozott gyanúja miatt rendelte el a nyomozást. A rendőrség kéri, hogy ha bárkinek információja van az esetről, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600-as számot, esetleg névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, illetve a díjmentes 112-es segélyhívón.

Címlapról ajánljuk
Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×