eur:
396.74
usd:
371.14
bux:
70879.8
2024. június 26. szerda János, Pál
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Orvosi igazolásokat hamisított egy anyuka, gyermekei egy évet kihagytak az óvodából

A debreceni rendőrök lezárták a nyomozást a 46 éves nővel szemben, aki sorozatban gyártotta a hamis orvosi igazolásokat.

A nyomozás adatai szerint a két kiskorú közel egy évig nem járt óvodába 2022-ben. Az anyuka a szabályoknak megfelelően gyermekorvos által kiállított dokumentumokkal igazolta, hogy a kicsik betegségek miatt hiányoztak - írja közleményében a rendőrség.

Amikor összevetették az igazolásokat, hamar feltűnt a szakértőknek, hogy a neveken és a dátumokon kívül minden dokumentum kísértetiesen hasonlított egymásra, még a pecsétek is milliméteres pontossággal ugyanott helyezkedtek el.

Kiderült, hogy az anyuka egy korábbi orvosi igazolást hamisított meg újra és újra.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt folytatott nyomozást a debreceni nővel szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk
Kiss J. László az Arénában: még ez a német kormány fog evickélni 2025 szeptemberéig

Kiss J. László az Arénában: még ez a német kormány fog evickélni 2025 szeptemberéig

Az EP-választás megmutatta a német politikai erőviszonyokat, a kormánypártok kisebbségbe kerültek, de így sem számít előre hozott választásokra Kiss J. László. A Budapesti Corvinus Egyetem emeritus professzora az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az AfD jövőjéről, a lehetséges kancellárjelöltekről és arról, hogy a sorkötelezettség miért nem nyerő téma Németországban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×