eur:
394.57
usd:
365.4
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: ugyeszseg.hu

Egymásnak esett két társaság Oroszlány főterén – videó

A Tatabányai Járási Ügyészség garázdaság bűntette miatt vádat emelt a verekedő négy férfival szemben.

A vádirat szerint 2022. május 1-jén Oroszlányban két ittas férfi összetalálkozott három másik férfival. A két ittas férfi szidta, fenyegette a három férfit, akik szóváltás közben megpróbáltak onnan elmenni – közölte az ügyészség.

Az ittas férfiak azonban utánuk mentek, szidalmazták őket, eléjük álltak verekedési szándékkal. Ezt látták az ittas férfiak női hozzátartozói, akik a két férfit ellökték, tolták onnan.

Az egyik ittas férfi a három férfi egyikét meglökte, aki viszont kétszer arcul próbálta ütni támadóját. A másik ittas férfi is megütötte az előbb meglökött férfit, aki viszont az őt megütő férfit a földre szorította. Három másik férfi a két dulakodó férfit próbálta szétválasztani.

Ezután a két ittas férfi, valamint a meglökött és megütött férfi verekedett egymással, őket a két nő és járókelők próbálták szétválasztani.

Közben az egyik elkövető az egyik ittas férfit, akit egy járókelő éppen lefogott, ököllel kalapácsütés szerű mozdulattal fejen ütötte, amitől a megütött férfi elveszítette az eszméletét és a földre esett.

A Tatabányai Járási Ügyészség a csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt benyújtott vádiratban a négy elkövetővel szemben közérdekű munka büntetésre tett indítványt.

A verekedésről készült felvétel ide kattintva érhető el.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×