eur:
394.82
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Hand in jail
Nyitókép: anurakpong/Getty Images

Ma dőlhet el az őrizetbe vett győri rendőrkapitány sorsa

Lapinformációk szerint egy ávllalkozó jelenthette fel a győri rendőrkapitány, akit a múlt héten őrizetbe vettek.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk őrizetbe vettékVáczi Attila ezredest, a Győr Városi Rendőrkapitányság vezetőját, akit pénteken a saját munkahelyéről, egyenesen a kapitányi irodából vittek el bilincsbe verve a Győri Regionális Nyomozó Ügyészségre.

Az őrizet maximum 72 órát tarthat. Ez alatt kell a gyanúsítottat nyomozó bíró elé állítani, aki elrendelheti a kényszerintézkedést, ami letartóztatás, nyomkövetővel ellenőrzött bűnügyi felügyelet, lakhelyelhagyási tilalom vagy bűnügyi eltiltás, illetve jelentkezési kötelezettség lehet. A hétvégén nem történt ilyen, tehát ez ma várható.

A Magyar Nemzet arról értesült, hogy egy vállalkozó jelentette fel Váczi Attilát, és egy korrupciós ügy is felsejlik a történetben.

A megalapozott gyanú azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy az ezredes el is követte a bűncselekményt.

Váczi előélete egyáltalán nem utal sem korrupcióra, sem bármilyen bűncselekmény elkövetésére - állapítja meg a lap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×