eur:
397.67
usd:
364.47
bux:
72218.86
2024. augusztus 3. szombat Hermina
Prison interior. Jail cells and shadows, dark background. 3d illustration
Nyitókép: Rawf8/Getty Images

Elfogták a körözött magyar bajnokot

Montemarcianóban tartóztatták le a többszörös magyar bajnok asztaliteniszezőt, a kábítószer-kereskedelem miatt körözött korábbi játékost.

Ahogy azt korábban az Infostarton is megírtuk a rendőrség honlapja szerint a körözés 2022 februárjában indult el ellene kábítószer-kereskedelem miatt.

2016-ban már ült börtönben droggal kapcsolatos ügyletek miatt, majd szabadulása után ismét bajba került, azonban az előzetesből hazaengedték lakhelyelhagyási tilalommal - írja a Sportal.

Miután ezt megsértette, országos körözést adtak ki ellene, ám az egykori sportoló Olaszországba menekült a magyar hatóságok elől.

Egy olasz lap szerint az egykori sportoló lakhelyének hamis címet adott meg, végül Montemarcianóban, az egyik barátja lakásában tartóztatták le. Jelenleg az anconai börtönben várja, hogy kiadják Magyarországnak.

Címlapról ajánljuk
Kárpáti Róbert az olimpia lélektanáról: a siker feldolgozása nem könnyebb, mint a kudarcé

Kárpáti Róbert az olimpia lélektanáról: a siker feldolgozása nem könnyebb, mint a kudarcé

A sportolók mentális felkészítéséről, a motiváció és az intelligencia állapotáról és a kudarcfeldolgozás módszereiről is beszélt a párizsi olimpia kapcsán az InfoRádió Aréna című műsorában Kárpáti Róbert, a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktatókórház osztályvezető főorvosa, sportpszichiáter, neurológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
Új valóság köszönt be a világ egyik legsikeresebb bajnokságába - Úgy tűnik, félnek a csapatvezetések

Új valóság köszönt be a világ egyik legsikeresebb bajnokságába - Úgy tűnik, félnek a csapatvezetések

Hatalmas világsztárok, tízmilliárd forintos éves fizetések, új szabályok miatt gúzsba kötött csapatok, bizonytalan és kiváró vezetések, a tuti nyerőt behúzó NBA-tulajdonosok. Valósággal pezseg az élet az amerikai profi kosárlabda liga körül, és akkor még a jelenleg is zajló olimpiai játékokat meg sem említettük. Van tehát miről beszélgetni az NBA aktualitásai és pénzügyi vonatkozásai kapcsán, és ezt meg is tesszük Tőrös Balázs NBA-szakértőval a Checklist hétvégi különkiadásában. A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és a cikk végén beillesztett lejátszóban is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 3. 07:40
×
×
×
×