eur:
397.67
usd:
364.47
bux:
72218.86
2024. augusztus 4. vasárnap Dominika, Domonkos
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Fotó: youtube/Čas plynie
Nyitókép: youtube/Čas plynie

Sikítva menekült az utcán a nő, a rendőrség elfogta a feltételezett gyilkost

A rendőrség elfogta azt a férfit, aki a gyanú szerint január 1-jén meggyilkolt egy 46 éves nőt Nagymihály belvárosában.

A szlovák rendőrség a Facebook-oldalán közölte, hogy a nyomozásra való tekintettel semmilyen egyéb információt nem közölnek.

A TV Noviny szerint egy helyi fiatalemberről van szó. A gyilkosság elkövetésével gyanúsított férfit, két nappal később, a kora reggeli órákban vették őrizetbe egy Csehország felé tartó vonaton - írja a parameter.sk.

A 46 éves asszony a szilveszter éjszakát a barátjánál töltötte, majd másnap a szüleikhez akartak utazni.

Az ügy azért okozott hatalmas felháborodást Szlovákiában, mert egy térfigyelő kamera felvétele szerint a 18 éves férfi a nyílt utcán üldözte a sikoltozó nőt, akivel, miután utolérte, 9 késszúrással végzett vele.

Állítólag egy másik nő is látta az elkövetőt, aki őt is követte egy darabig, de ez az asszony még időben be tudott menekülni egy középületbe.

Az ügynek az ad szomorú aktualitást, hogy a mai napon, január 9-én, a rendőrség újabb, hasonló bűncselekményről számolt be. Ezúttal egy 39 éves férfi támadott meg egy középkorú asszonyt. Nyakon szúrta, majd próbált elmenekülni, de a rendőrség elfogta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
A világ egyik legfontosabb munkájához releváns szakmai végzettség sem kell

A világ egyik legfontosabb munkájához releváns szakmai végzettség sem kell

A jegybankok szerepe látványosan felértékelődött az utóbbi években, tőlük várjuk, hogy letörjék az inflációt, majd beindítsák a gazdasági növekedést. Ehhez a komoly feladathoz óriási közgazdasági szaktudás és rendkívüli tapasztalat szükséges. Egy dolog viszont nem kell hozzá: közgazdasági végzettség. A világ legfontosabb jegybankjainak első emberei ugyanis többnyire jogászok, de akad köztük egy történész is. A papír viszont csak egy dolog: aligha akad bárki, aki megkérdőjelezi az aktuális jegybankelnökök hozzáértését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 3. 07:40
×
×
×
×