eur:
393.1
usd:
363.26
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: Pixabay

Különösen szívtelen lopást követett el

Átmászott a kanizsai mentőállomás kerítésén, és vitt, amit látott.

Életmentéshez használt eszközöket lopott el egy férfi a nagykanizsai mentőállomásról - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu-n.

Mint írták: vasárnap kora este a kerítésen átmászva jutott be a nagykanizsai mentőállomás területére az elkövető, aki az épületből körülbelül egymillió forint értékű, életmentéshez használt eszközökkel távozott.

A bejelentés után a rendőrök órákon belül azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 34 éves nagykanizsai férfit, akinek a lakásán megtalálták az eltulajdonított felszereléseket.

A nyomozók lopás miatt indítottak büntetőeljárást a tettes ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Felfordulás és káosz jöhet Európa egyik vezető hatalmában – Megállíthatja-e szélsőjobbot a „republikánus front”?

Felfordulás és káosz jöhet Európa egyik vezető hatalmában – Megállíthatja-e szélsőjobbot a „republikánus front”?

Július 7-én tartják a francia nemzetgyűlési választások második fordulóját, amelynek legnagyobb kérdése, hogy a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés és szövetségesei megszerzik-e az abszolút többséget, azaz a 289 képviselői helyet. A radikális jobboldali párttal szemben hatalmas visszalépési hullám zajlott le az Új Népfrontban egyesült baloldal, illetve az Emmanuel Macron elnök mögött álló centrista blokk képviselőjelöltjei között, ami könnyen meghiúsíthatja Le Pen álmait a kormányrúd megszerzésére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×