eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Nyitókép: Police.hu

Próba közben felmarkolta az aranyékszereket, és uzsgyi!

A lopással okozott kár több mint kétmillió forint.

Egy újpesti ékszerboltból loptak nyakláncokat 2022. október 28-án dél körül. A tolvaj aznap háromszor ment be a boltba, első két alkalommal csak felpróbált több nyakláncot, majd távozott. Harmadszor belemarkolt a pultra letett ékszerekbe, és tizenegy aranylánccal kifutott – írja a Police.hu.

A lopással okozott kár több mint kétmillió forint.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal keresni kezdték az elkövetőt, akiről feltételezték, hogy megpróbál túladni a zsákmányán. A terézvárosi rendőrkapitányság munkatársai egy órán belül meg is látták a személyleírásnak megfelelő férfit, amint éppen egy VI. kerületi ékszerüzletből lépett ki. Megpróbált elmenekülni, de elfogták. Az ellopott ékszereket hiánytalanul megtalálták nála.

A IV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói B. Mihályt lopás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Romokban az oroszok legfontosabb támaszpontja, kritikán alul teljesít az ukrán légvédelem - Háborús híreink szombaton

Romokban az oroszok legfontosabb támaszpontja, kritikán alul teljesít az ukrán légvédelem - Háborús híreink szombaton

Az ukrán vezérkar szerint a folyamatos dróntámadások következtében lényegében használhatatlanná vált az orosz Fekete-tengeri Flotta Krím-félszigeten található támaszpontja. Az orosz Iszkander-M rakéták egy hét alatt harmadszor ütöttek rajta a Mirhorodban található ukrán légibázison. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×