eur:
396.47
usd:
363.17
bux:
71925.82
2024. augusztus 9. péntek Emőd
Nyitókép: pixabay

Bemondta a telefonba, hogy felrobbantja a lipótvárosi szórakozóhelyet

Hihetetlenül gyorsan elkapták a 19 éves nőt.

Egy fővárosi szórakozóhely felrobbantásával fenyegetőzött egy nő szombat éjjel, a rendőrök fél órán belül elfogták.

A rendőrségi honlapra vasárnap feltett közleményében a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azt írta: a nő szombaton 23 óra körül próbált bejutni egy lipótvárosi klubba, de a személyzet nem engedte be. A nő ezután a 112-es segélyhívón keresztül kért intézkedést a sérelme miatt. A bejelentésében egyúttal azzal is fenyegetőzött, hogy felrobbantja az épületet, ha továbbra sem engedik be. A fővárosi rendőrök azonosították a telefonáló nőt és az V. kerületben elfogták.

A 19 éves nőt a rendőrök az V. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol közveszéllyel fenyegetés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nő - akinél semmilyen fegyver vagy robbantásra alkalmas szerkezet nem volt - szabadlábon védekezik - közölte a BRFK.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: taktikai okból támadhatják az ukránok a Kurszk régiót

Kaiser Ferenc: taktikai okból támadhatják az ukránok a Kurszk régiót

Valószínűleg az lehet a kurszki csapások célja, hogy Oroszország csapatokat vonjon el Kelet-Ukrajnából – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense. Kaiser Ferenc arról is beszélt, hogy fegyverek és hadianyag tekintetében mennyiségbeli fölényben vannak az oroszok, az ukránok azonban ezt ellensúlyozni tudják a Nyugatról érkező modern, minőségi, sokkal megbízhatóbb és pontosabb eszközökkel.

Szépségtapasz: háromgólos győzelem a görögök ellen

A magyar női vízilabda-válogatott 12-9-re legyőzte a görögöket, s ezzel jogot szerzett arra, hogy szombaton az ötödik helyért játsszon, az olaszokkal.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.09. péntek, 18:00
Harangi Szabolcs
geológus, egyetemi tanár, az ELTE TTK Földrajz- és Földtudományi Intézet igazgatója
Szárnyalt Amerika

Szárnyalt Amerika

A hét eleji nagy esésből ugyan kedden és szerdán visszapattantak a tőzsdék, de úgy tűnt, hogy mára elveszett a momentum. Az ázsiai tőzsdék vegyesen teljesítettek ma, míg Európában szinte egész nap rossz volt a hangulat. A fordulat délután érkezett, amikor megérkezett az amerikai munkanélküli segélykérelmek száma, ami a vártnál alacsonyabban alakult, ez pedig megnyugtatta némileg a recesszió miatt aggódó befektetőket - az adat megjelenését követően emelkednek az amerikai tőzsdék, és az európai piacok is elkezdték ledolgozni a mínuszokat. Mindeközben itthon továbbra is pörög a gyorsjelentési szezon, a Magyar Telekom több tekintetben is kellemes meglepetéssel szolgált a negyedéves gyorsjelentésével: a lezárt negyedév számai meghaladták az elemzői várakozásokat, a menedzsment pedig megemelte az idei évre vonatkozó várakozásait, idén már másodszor. Holnap az OTP és a Mol számai érkeznek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×