eur:
399.24
usd:
360.48
bux:
73696.46
2024. október 2. szerda Petra
Nyitókép: YouTube/Fővárosi katasztrófavédelem_HIVATALOS

Három év börtön jár annak, aki ezt teszi néhány kocsival

Az ukrán állampolgárságú vádlott ittas állapotban elkövetett cselekményei "erőszakosak és kihívóan közösségellenesek" voltak, riadalmat kelthettek.

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron - tájékoztatta a Szombathelyi Törvényszék szóvivője kedden az MTI-t.

Tóth András közleménye szerint az ukrán állampolgárságú vádlott ittas állapotban elkövetett cselekményei "erőszakosak és kihívóan közösségellenesek" voltak, riadalmat kelthettek.

A szóvivő emlékeztetett arra, hogy a férfi a Rába-parti város több pontján gyújtott fel autókat, amelyek közül egy teljesen kiégett, háromban pedig jelentős kár keletkezett; az egyik helyszínen tizenegy másik parkoló gépkocsi is veszélybe került.

Az előkészítő ülésen meghozott ítélet - amellyel a férfit hat évre kitiltották Magyarország területéről - jogerős.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 1. 21:30
×
×
×
×