eur:
395.32
usd:
368.55
bux:
71546.57
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Police.hu

Lenyúlta az édesanyja autóját, de kifogyott a benzin

A cibakházi fiatalembernek több más vagyon elleni bűncselekmény is a terhére róható.

A Police.hu beszámolója szerint a cibakházi lakos 2021. július 21-én jelent meg édesanyja házánál, amíg a családtagok nem tartózkodtak otthon. A 19 esztendős fiatal egy téglával leverte az ingatlan bejárati ajtajáról a lakatot, majd behatolt. A házban benyomta a zárt hálószoba ajtaját, és az ott található szekrényből kivette édesanyja gépkocsijának az indítókulcsát, majd az udvaron parkoló autóval, a tulajdonos tudta és engedélye nélkül elhajtott.

Később a hatóság emberei a bűncselekmény elkövetése miatt előállították a férfit a Tiszaföldvári Rendőrőrsre, és gyanúsítottként hallgatták ki. A fiatal férfi beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy

az autót szerette volna visszavinni, csak útközben kifogyott a benzin, ezért azt hátrahagyta.

A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított ellen több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt is van folyamatban eljárás, ezért a nyomozóhatóság a férfi őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott, ahol egy kétoldalú megállapodás létrehozását tárgyalta Volodimir Zelenszkij elnökkel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×