eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
CashCube pénztárgépek az újonnan felavatott budaörsi összeszerelő üzemben 2014. április 29-én. Megkezdődött a magyar fejlesztésű on-line pénztárgép-család három típusának összeszerelése a Tekinvest Holding Kft. és az LA Pénztárgép Kft. közös, ezer négyzetméteres új budaörsi gyártócsarnokában.
Nyitókép: Marjai János

Figyelmeztették a boltban a maszkhasználatra, erre agyonlőtte a pénztárosnőt

Ezután tűzpárbaj alakult ki az elkövető és a biztonsági őr között a Georgia államban.

Agyonlőttek egy áruházi pénztárosnőt az Egyesült Államokban maszkvita miatt – adta hírül az atlantai rendőrség.

A gyilkos egy férfi, aki feltehetően – a rendőrség még nem derítette ki a szóváltás részleteit – nem volt hajlandó koronavírus elleni maszkot viselni, amit a pénztárosnő számonkért rajta, a vita hevében azután a férfi pisztolyt rántott és agyonlőtte a nőt.

A gyilkosra ezután rálőtt az áruház biztonsági őre, és tűzpárbaj alakult ki. Az őr többször is megsebezte a férfit, aki kétszer találta el őt. Az őrön golyóálló mellény volt, de így is orvosi vizsgálatra vitték, a gyilkost kórházban ápolják.

A történtek részleteinek feltárása folyamatban van.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×