eur:
394.67
usd:
365.05
bux:
71480.56
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay.com

Azon vesztek össze, ki hozza a vodkát – egyikük gondolkodás nélkül szúrt

Méghozzá mellkason. A két férfi együtt lakik és dolgozik is.

Mellkason szúrta egy 46 éves férfi lakótársát Vecsésen, a 36 éves áldozat életveszélyes sérülést szenvedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a két férfi, aki együtt is dolgozik, pénteken italozott, majd összevesztek azon, ki gondoskodjon az elfogyott vodka pótlásáról.

A vita hevében az idősebb férfi egy késsel megszúrta társát, majd a két férfi kibékült, és mivel úgy gondolta, a sérülés nem súlyos, sem a mentőket, sem a rendőrséget nem értesítették. Az áldozat rokona kezdeményezett végül segélyhívást, amikor telefonon értesült a történtekről - olvasható a közleményben.

A 36 éves férfit a mentők kórházba vitték, szívtájéki sérülését életveszélyesnek minősítették. A 46 éves férfit rendőrök kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását, ellene életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást - közölte a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×