eur:
394.51
usd:
365.45
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Zöldmáli Atlasz, az egyéves drótszőrű magyar vizsla fekszik a fekszik a fűben Szentendrén 2014. április 26-án. A magyar vadászkutyafajta is részt vehet jövő februárban a világ legrégebbi, évente megrendezett kutyakiállításán, a New York-i Westminster Kennel Club Dog Show-n, miután az American Kennel Club (AKC) elismerte önálló, bevett fajtaként.
Nyitókép: MTI/Cseke Csilla

Nem menekül a félelmetes "keddi vadász" - videó

Elég egyértelmű minden, ami a felvételen látszik, gyorsan el is kapták a lövöldöző illetőt.

"Sűrű" tartalmú videó került fel kedden a Facebookra, ezen az látszik, hogy egy magát vadásznak - az állami vadőrszolgálat tagjának - mondó férfi a levegőbe lőve próbál elzavarni egy olyan kutyasétáltatót, akiről azt feltételezi, hogy vadakat hajt.

A felvételt a kutyás illető készítette és osztotta meg, ezen látható, hallható, hogy a puskás ember lelövéssel fenyegetőzik, és a sétáltató csomagjának tartalmát firtatja.

A kamerás ember - egy 46 éves medgyespusztai férfi feljelentést tett Tamási rendőrségén, ahol a HVG-t szerdán arról tájékoztatták, hogy a lövöldözőt azonosították: egy iregszemcsei, szintén 46 éves lakosról van szó. Valóban hivatásos vadászként dolgozik, most azonban

gyanúsítottá vált, kényszerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt.

Fegyvereit, lőszereit, engedélyét elvették.

Címlapról ajánljuk
Kemény Dénes Marco Rossiról: érthető, miért került mélyre, most újra kell gombolni a kabátot

Kemény Dénes Marco Rossiról: érthető, miért került mélyre, most újra kell gombolni a kabátot

Az utóbbi évek nagy sikereinek hatására megnőttek a szurkolói elvárások a magyar labdarúgó-válogatottal szemben, Svájc ellen azonban szembejött a fájdalmas valóság – mondta az InfoRádióban a magyar férfi vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Kemény Dénes szerint a helyén kell kezelni a magyar csapat Eb-szereplését, Marco Rossit pedig képesnek tartja arra, hogy újra nagy eredményeket érjen el.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan a tűzszüneti felvetésnek

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×