eur:
394.53
usd:
354.64
bux:
72840.64
2024. szeptember 17. kedd Zsófia
Nyitókép: police.hu

Nagy drogfogás Újbudán

Droglabort számolt fel a rendőrség Budapesten csütörtökön, majd elfogták a kábítószer előállításához használt lakás bérlőjét és társát - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A BRFK Felderítő Főosztály és a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói csütörtökön egy lakásbetörés-sorozat miatt mentek ki egy XI. kerületi lakásba, ahol egy droglabort találtak.

Az eljárásban kiderült, hogy a lakást álnéven bérelte ki egy férfi, aki ellen négy elfogatóparancs volt érvényben. A gyanú szerint a férfi és társa a lakást kábítószer előállításához és tároláshoz használták.

A rendőrök a lakásban és a feltételezett elkövetők tartózkodási helyén három kilogramm marihuánát, öt kilogramm amfetamint és kábítószer előállításához szükséges vegyszereket találtak.

A rendőrség a két férfit elfogta, és 21 millió forint értékben kábítószert, valamint 45 millió forint értékben luxusautókat foglalt le.

A nyomozók a 43 éves és a 46 éves férfit kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 17. 13:03
×
×
×
×