eur:
394.39
usd:
367.26
bux:
72101.44
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Rendőrségi kordonszalag a Takarékbank egyik pécsi fiókja előtt, amelyet egy férfi kirabolt 2020. május 12-én. Délután szájmaszkkal az arcán ment be a férfi a pénzintézeti fiókba, közölve, hogy fegyver van nála és pénzt követelt. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során sem sérült meg senki.
Nyitókép: MTI/Sóki Tamás

Van felvétel a pécsi bankrablóról, őt keresi a rendőrség

A férfi a Komlói úton szájmaszkkal az arcán bement egy pénzintézetbe kedden kora délután, majd közölte, hogy fegyver van nála, és pénzt követel. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Senki sem sérült meg.

Mint arról az Infostart is beszámolt, egyanezt a bankfiókot tavaly novemberben is kirabolták. A rendőrség akkori közlése szerint a feltételezett tettes egy 60-65 év körüli, vélhetően sántító férfi volt, aki szintén szájmaszkkal az arcán ment be az épületbe és egy papírlapot rakott le az asztalra, amelyen az állt, hogy fegyver van nála és pénzt követel. Az akkori eset során sem sérült meg senki.

A rendőrségi portálon most közzétették azt a felvételt, amit a bankfiók ipari kamerája rögzített a bankrablóról. Ezt a férfit keresik:

Ezt a képet rögzítette a bankfiók biztonsági kamerája a rablóról.
Ezt a képet rögzítette a bankfiók biztonsági kamerája a rablóról.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×