eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Nyitókép: police.hu

Autós üldözés helytt baleset lett a zsarolók elfogásából - videóval

Kétszer fizetett a szex miatt egy győrújbaráti férfi, harmadjára már a rendőröket hívta a zsarolók miatt. A győri rendőrök négy férfit és két nőt fogtak el. Az akció során az egyik gyanúsított gépkocsival akart elmenekülni a helyszínről, azonban balesetet szenvedett.

A Győri Rendőrkapitányságon zsarolás bűntette miatt indult nyomozás ismeretlen tettesek ellen egy győrújbaráti férfi feljelentése alapján 2020. április 24-én - írta a police.hu. A férfi elmondta, hogy 2020. április 11-én az egyik közösségi oldalon – egy nőismerősén keresztül - megismerkedett egy lánnyal, aki 18 évesnek mondta magát, és a levelezések során felajánlkozott a férfinak, mondván fizetség ellenében erotikus szolgáltatást nyújt részére.

A másnapi együttlétet követően a lány megfenyegette a férfit, hogy ha nem fizet neki egy nagyobb összeget, feljelenti a rendőrségen szexuális erőszak miatt, mivel valójában csak 16 éves.

A telefonos fenyegetések hatására a sértett találkozott egy a lány által odaküldött nővel és férfival, majd kifizette nekik a kért összeget, azonban később a zsaroló fiatal állítólagos bátyja, valamint annak társai újabb jelentős pénzösszeget követeltek tőle. Ennek az átadását 2020. április 25-re beszélték meg a megzsarolt férfi győrújbaráti házánál.

A rendőrök miután beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható társaságot – 4 férfit és két nőt – 2020. április 25-én megjelentek a győrújbaráti pénzátadáson, ahol elfogták az ott lévő zsarolókat.

Időközben az egyik elkövető, aki egy autóban ülve várakozott társaira, meglátva a rendőri akciót, nagy sebességgel megpróbált gépkocsijával elhajtani, azonban balesetet szenvedett. A rendőrök végül őt is elfogták, majd társaival együtt a rendőrkapitányságra előállították.

Elszámoltatásuk – őrizetbe vételük mellett - jelenleg is folyamatban van. Az egyenruhások az akció során az egyik gyanúsított autójában gáz- és riasztófegyvert, valamint egy sokkolót is találtak, amiket lefoglaltak.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×