eur:
393.46
usd:
364.34
bux:
71930.89
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A Buda-Cash Brókerház volt vezetői az ítéletet hallgatják a Fővárosi Ítélőtáblán 2020. január 23-án. A másodfokú, jogerős ítélet enyhítette, illetve változatlanul hagyta a Buda-Cash egyes volt vezetőinek elsőfokú ítéletét. A Magyar Nemzeti Bank több évtizedes visszaélés-sorozatot gyanítva 2015. február 24-én azonnali hatállyal felfüggesztette a brókerház működési engedélyét.
Nyitókép: A Buda-Cash Brókerház volt vezetői az ítéletet hallgatják a Fővárosi Ítélőtáblán 2020. január 23-án. MTI/Kovács Tamás

Enyhítette a Fővárosi Ítélőtábla a vádlottak büntetését a Buda-Cash-ügyben

Enyhítette a harmad-, negyed- és ötödrendű vádlottak büntetését a Buda-Cash Brókerház Zrt. ügyében másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla, az első- és a másodrendű vádlottak első fokon megállapított büntetését pedig helyben hagyta.

A csütörtökön kihirdetett döntés a harmadrendű vádlottat 6 év, a negyedrendű vádlottat 5 év, az ötödrendű vádlottat 4 év szabadságvesztésre ítélte. A vagyonelkobzást a másodfokú ítélet szerint mellőzik.

Az első fokon ítélkező Fővárosi Törvényszék 2018 októberében az öt vádlottat vagyonelkobzással, közügyektől eltiltással, valamint 7 év 6 hónap börtönbüntetéssel sújtotta.

Bűnszervezet létrehozását sem akkor, sem másodfokon nem állapították meg a bíróságok.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Titokban vették fel Trump pikírt reakcióját: ez a kendőzetlen véleménye a Bident övező pletykákról

Titokban vették fel Trump pikírt reakcióját: ez a kendőzetlen véleménye a Bident övező pletykákról

Donald Trump volt amerikai elnök biztosra vette, hogy a hivatalban lévő demokrata, Joe Biden kiszáll az elnökválasztási versenyből a múlt heti vitán nyújtott gyenge teljesítménye után, amit Trump szerint ő ért el. A várható republikánus elnökjelölt emellett Kamala Harris alelnökről is megosztotta a nyomdafestéket nem tűrő véleményét egy közösségi médiában keringő videó tanúbizonysága szerint.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×