eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Elfogtak egy férfit a mórahalmi emberöléssel kapcsolatban

Egy kigyulladt családi házban holttestre bukkantak a tűzoltók - gyilkosság történt.

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki összefüggésbe hozható a szombat hajnalban Mórahalmon történt emberöléssel - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül hetven négyzetméter alapterületű családi ház és a mintegy huszonöt négyzetméteres melléképülete szombaton Mórahalmon, a Cinke dűlőben. A tűzeset oltási munkálatai után a katasztrófavédelem munkatársai egy holttestet találtak a helyszínen. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi halálát gyilkosság okozta - közölte Deák Sándor.

Az eset kapcsán akkor merült fel a szándékosság gyanúja, mikor észlelték, hogy a főépület és a több méterrel távolabbi melléképület egyszerre égett.

A szomszédok beszámolója alapján a házban csak apa és fia éltek, az apa rendszeresen volt részeg és agresszív. A fiú a helyi középiskola végzős diákja volt - derült ki az RTL Klub Híradó riportjából.

A rendőrség emberölés bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indított. A rendőrök órákon belül elfogtak egy férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Kiderült, mi a gond a magyar fogyasztással

Kiderült, mi a gond a magyar fogyasztással

Az inflációs válság jelentősen sújtotta az alacsony jövedelmű háztartásokat Magyarországon, ahol az élelmiszerárak drasztikus emelkedése miatt a fogyasztás visszaesett. Bár a reálbérek közel 10%-kal nőtnek idén, a kiskereskedelmi forgalom csak mérsékelten emelkedett, mivel sokan inkább megtakarítják jövedelmüket. Az MNB friss elemzése szerint a magasabb jövedelmű rétegek élvezték a legnagyobb jövedelemnövekedést, különösen a vállalkozói jövedelmek és megtakarításokból származó bevételek révén. Az alsó jövedelmi ötöd háztartásainak reáljövedelme jóval kisebb mértékben nőtt, ami súlyosbítja a gazdasági egyenlőtlenségeket. Magyarország fogyasztásnövekedése viszont ezzel együtt is európai összehasonlításban a középmezőny élén áll.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×