eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: police.hu

Gyilkosság lett az italozásból

Megöltek egy férfit Bátán, a rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

A férfi eltűnése miatt október 21-én adtak ki körözést, az adatok alapján később emberölés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A főkapitányság munkatársai pénteken őrizetbe vették a feltételezett tettest, egy férfit és kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását.

Az MTI-nek egy az áldozatot és a gyanúsítottat is ismerő bátai lakos azt mondta: a 60 éves gyanúsított italozás után ölhette meg vele egykorú ismerősét, a holttestet háza pincéjében rejtette el.

A teol.hu megyei hírportál szerint a bűncselekmény indítéka szerelemféltés volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×