eur:
394.83
usd:
367.47
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Már több mint húsz autóval fajtalankodott a pécsi rém

Most éppen egy Opel Corsa megrongálása miatt áll bíróság előtt, több mint százezer forintos kárt okozott.

A Pécsi Járásbíróságon tartott legutóbbi tárgyaláson kiderült, a férfi nem tud leállni, nyáron to­vábbi autókat tett magáévá. Eddig több mint 20 autóval fajtalankodott, többségük Smart vagy hasonló kisebb, nőies autó. Kizárólag benzines autókkal kezd, amelyeknek szűkebb a nyílásuk, mint a dízel autóknak - írja a Bors.

A férfiról korábban videófelvétel is készült az egyik pécsi autókereskedésben, ahol 20 percig szexelt az egy Smarttal. A bíróságon most a Corsa meg­becstelenítését tárgyaltá: egy késő éjszakai órán mászott át szomszédja családi házának udvarára, ahol a kocsi tanksapkáját kézzel feszítette fel, ezután az udvaron talált ho­mokot beleszórta. Margarint és valamilyen zsírszerű anyagot kent a tankba, amivel összesen 108 ezer 350 forint kárt okozott.

A férfi tárgyalása tanúk maghallgatásával folytatódik, ahol a napokban elkészült elmeorvosi vizsgálatát is felolvassák.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 05:15
×
×
×
×