eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Veszélyes bűnelkövető rejtőzött Budapesten évekig, most fogták el - videó

A férfit 13 és fél év szabadságvesztésre ítélték Olaszországban, de ő Magyarországon rejtőzött a hatóságok elől.

Az olasz bíróság bűnszövetség létrehozása, pénzmosás, csalás, orgazdaság, illetve kábítószerrel és lőfegyverrel való visszaélés miatt ítélt jogerősen 13 és fél év végrehajtandó szabadságvesztésre egy férfit, aki azonban megszökött a hatóságok elől.

A nemzetközi elfogatóparanccsal körözött személy évek óta bujkált ismeretlen helyen.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Felderítő Főosztály rendőreinek tudomására jutott, hogy a most 50 éves férfi Magyarországon rejtőzködhet. A KR NNI nyomozói felvették a kapcsolatot az Olasz Állami Rendőrség Speciális Operatív Szolgálat munkatársaival, és a nemzetközi együttműködés eredményeképpen beazonosították a keresett személyt, illetve tartózkodási helyét.

A KR NNI felkérésére a KR Bevetést Támogató Osztály munkatársai 2019. szeptember 5-én, Budapesten a VIII. kerületben intézkedés alá vonták a férfit, akit – személyazonosságának megállapítását követően – elfogtak, előállítottak, majd kiadatási őrizetbe vettek.

Az elfogott férfi Olaszországnak történő kiadásáról a későbbiekben dönt a bíróság - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×