eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Police.hu

Értékes horgászfelszereléseket tulajdonítottak el - 19 feltört stég

19 stégfeltörés írható a számlájára annak a négy férfinak, akiket Tatabányán fogtak el a rendőrök.

Három alkalommal, összesen 19 horgászstéget tört fel egy tatabányai horgásztavon az a négy férfi, akiket összehangolt akció keretében fogtak el a tatabányai, a tatai és az oroszlányi rendőrök augusztus 18-án és 19-én.

Sz. Zsolt, Sz. János, L. Norbert és Sz. István 2019 májusa és augusztusa között követte el a bűncselekményeket.

A stégek ajtaját minden esetben kifeszítették, és onnan horgászfelszereléseket és szerszámokat tulajdonítottak el. Két alkalommal nem sikerült lopniuk a stégekről. Egyszer a riasztó zavarta meg őket, egy másik alkalommal pedig nem tudtak bejutni az épületbe.

A négy kunszentmiklósi férfit elfogásukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Ellenük 17 rendbeli lopás bűntett és kétrendbeli lopás bűntett kísérlet elkövetése miatt indult eljárás.

A gyanúsítottakat a rendőrség őrizetbe vette.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×