eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Nyitókép: Police.hu

Horrorkamiont fogtak a rendőrök az M5-ösön

A szerb jármű az M1-esen szenvedett balesetet, de a roncsolódott pótkocsival továbbhaladt, és az útra szóródott a rakománya.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra kedd délelőtt érkezett bejelentés, amely szerint az M5-ös autópályán Dabas térségében egy olyan kamion közlekedik, amelynek vontatmánya sérült és rakományának darabjai az úttestre esnek menet közben. A járőrök az autópálya 54. kilométerszelvényében ellenőrizték a szerb járműszerelvényt.

A rendőrök megállapították, hogy a szerb férfi által vezetett jármű vontatmánya és ponyvája oly mértékben rongálódott, hogy az azzal való közlekedés közvetlen balesetveszéllyel járt. Az ellenőrzés során a járőrök megállapították azt is, hogy a tehergépkocsi vontatmánya aznap korábban az M1-es autópályán egy közlekedési balesetben rongálódott, és a sofőr így folytatta vele útját.

A sofőrt a rendőrök a Dabasi Rendőrkapitányságra állították elő, és gyorsított szabálysértési eljárás ban pénzbírsággal sújtották, a pótkocsi forgalmi engedélyét pedig még a helyszínen elvették - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×