eur:
401.66
usd:
364.2
bux:
72649.8
2024. október 4. péntek Ferenc

Újabb női holttestet találtak egy kertben elásva

Elásott női holttestet találtak egy ház kertjében Öreglakon pénteken, a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Azt írták: a rendőrséghez péntek délután érkezett bejelentés arról, hogy a nagyhegyi háznál valószínűleg egy idős nő holttestét ásták el. A rendőrök a helyszínen megtalálták a sírt, amelyből a temetkezési vállalat munkatársai kihantolták a holttestet.

Hozzátették, hogy bár a kiérkező igazságügyi orvos szakértő elsődlegesen kizárta az idegenkezűséget, a beszerzett információk alapján a rendőr-főkapitányság úgy döntött, az ügyben büntetőeljárás keretében folytat vizsgálatot további szakértők bevonásával.

A héten már történt egy hasonló eset: akkor egy szegedi ház kertjében volt elásva egy holttest.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
Elfogadta a kormány a földhő hasznosítási koncepciót

Elfogadta a kormány a földhő hasznosítási koncepciót

Megjelent a csütörtökön véget ért kormányülés után a késő esti Magyar Közlönyben az a határozat, amely értelmében elfogadta a kormány a Nemzeti Földhő Hasznosítási Koncepciót. Erről is szó lesz a Portfolio jövő csütörtöki Energy Investment Forum konferencián, amelynek egyik nyitó előadója Lantos Csaba energiaügyi miniszter lesz, még nem késő regisztrálni itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×