eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Rendőri gyorshajtás: ittasan, gipszelt kézzel, 170-nel

Személygépkocsival, ittasan, biztonságos vezetésre képtelen állapotban száguldott a főúton.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség bíróság elé állította azt a volt rendőr őrmestert, aki február elsején szolgálaton kívüli, ittas állapotban, begipszelt kézzel, csaknem 170 km/órás sebességgel közlekedett autójával Tokaj irányából Szerencs felé a 37-es főúton. Elveszítette uralmát a gépjármű felett, és nekiütközött egy közvilágítási lámpának. A gépkocsiban három utas is volt.

A férfit az elsőfokú bíróság ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt 160 ezer forint pénzbüntetésre és 1 év 6 hónap közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte. Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért fellebbezett

A bűncselekmény elkövetése után a rendőr kérte a szolgálati viszonyának a megszüntetését.

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×