eur:
394.46
usd:
365.28
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Derbyshire Police

Bringázás közben molesztált nőket Angliában egy magyar férfi

A 36 éves K. Csaba 22 esetben bizonyítottan bántalmazott nőket szexuálisan, évekig ülhet a börtönben, míg családja itthon vár rá.

Egy 36 éves, K. Csaba nevű magyar férfi biciklivel közlekedve molesztált nőket, a 22, bizonyítottnak látott esetért 3 év 9 hónapos börtönbüntetést kapott a közép-angliai Derby városi bíróságtól - írja a Daily Mail.

K. Csaba - 2018 jóliusa és novembere között - a gyors menekülési lehetőség érdekében biciklin várta áldozatait, akiket fogdosott és csókolgatott, a legfiatalabb köztük 13 éves volt.

A cikk címében jegyzi meg azt, hogy a magyar férfi házas, az írásból pedig az is kiderül, 2016-ban költözött az angliai városba, miközben családja itthon él.

Amint K. Csaba letöltötte büntetését, visszatoloncolják majd Magyarországra, ahol további két év várhat rá.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×