eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Újabb részletek a Stadionoknál talált hulla ügyében

Az igazságügyi boncolás nem hozta összefüggésbe kábítószer-fogyasztással annak az embernek a halálát, akinek a holttestét még vasárnap a fővárosban a Stadionoknál találták meg - közölte a Budapest Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A BRFK járőre vasárnap délelőtt a Stadionoknál, a Hungária körúton talált rá egy emberre, aki a földön feküdt, és nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. A halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Vasárnap közölték azt is, új pszichoaktív anyag miatt indított nyomozást a rendőrség, miután az Országos Mentőszolgálat jelezte, több, zavartan viselkedő embert vittek kórházba.

A rendőrség az üggyel összefüggésben házkutatásokat tartott, és egy embert kábítószer-kereskedelem, kettőt kábítószer-birtoklás gyanúja miatt előállított, gyanúsítottként hallgatott ki. A rendőrség kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt egy nőt őrizetbe vett, és kezdeményezi előzetes letartóztatásának indítványozását - írták.

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×