eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba

Brutálisan összevertek három embert a belvárosban

Egy nőt és két férfit vert össze egy négyfős banda a fővárosi Madách téren és környékén.

Négy fiatal valóságos ámokfutásba kezdett keddre virradóra, hajnali 3 óra körül négy fiatal – írja a 444.hu.

Előbb egy nőt támadtak meg, aztán egy argentin turistának estek neki, akinek a barátnője próbált segíteni. Itt még nem volt vége: ezután egy fiatal magyar férfival szólalkoztak össze a Károly körúton, megkergették, majd földre vitték, megrugdosták.

Az egyik közeli bár biztonsági emberei és az időközben kiérkező rendőrök szedték le a támadókat a fiatalról, aki fejsérülést szenvedett.

A portál úgy tudja, hogy a csoport tagjai közül kettőt őrizetbe vettek a kiérkező rendőrök, a másik kettő elmenekült.

A rendőrség megerősítette a hírt, mint írták, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást négy fő magyar állampolgárral szemben. Többet azonban "a folyamatban lévő nyomozás érdekeire hivatkozva" nem árultak el.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás

Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás

Ukrajna újjáépítésének és stabilizációjának sikere szorosan összefonódik a nemzetközi támogatás és a helyi reformok hatékonyságával. Az országnak stratégiai lépéseket kell tennie a gazdasági diverzifikáció, a humán tőke fejlesztése és az infrastrukturális modernizáció terén, hogy hosszú távú fenntartható fejlődést érjen el – vélik el a Centre for European Policy Studies kutatói, akiknek friss jelentése szerint a további nemzetközi, főként piaci befektetések legkomolyabb visszatartó ereje nem a háború, hanem a szükséges politikai reformok végrehajtása.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×