eur:
395.08
usd:
367.71
bux:
71635.81
2024. július 2. kedd Ottó
Világhírű egység csatlakozott a szolnoki rendőrökhöz

Világhírű egység csatlakozott a szolnoki rendőrökhöz

A Bajnokok Ligája-győztes szolnoki vízilabdacsapattal közös bűnmegelőzési kampányba kezdett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szolnoki Rendőrkapitányság.

Különleges látvány fogadta a strandolni vágyókat a szolnoki Liget Termálstrand és Élményfürdőnél, a Szolnoki Dózsa-Közgép vízilabdacsapat vezetőedzője, Cseh Sándor egy egyenruhás rendőr kíséretében bűnmegelőzési szórólapokat adott át az érkezőknek. A szakmai vezető és a csapat tagjai, eleget téve a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felkérésének, csatlakoztak egy újonnan induló bűnmegelőzési kampányhoz, amely elsősorban a nyári időszakban a strandolás kapcsán elkövetett bűncselekmények visszaszorítását célozta meg. 

A program keretében nemcsak szórólapokat osztottak szét a fürdő területén, hanem figyelemfelhívó plakátokat is kihelyeztek. A strandolók élénk érdeklődést mutattak az akció iránt. A projekt egész nyáron folytatódik. Sőt, ősztől a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság aktív kampányba kezd a vízilabdacsapat közreműködésével, amelyben többek között videospotokban, megelőzési kisfilmekben tűnnek majd fel a BL- győztes csapat tagjai.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Sziget: a magyarok vásároltak legnagyobb arányban Early Bird bérleteket

Sziget: a magyarok vásároltak legnagyobb arányban Early Bird bérleteket

Hat hét múlva, 2024. augusztus 7-én, szerdán startol el az idei Sziget, és augusztus 12-én, hétfőn ér véget a bulisorozat a Hajógyári-szigeten. Az elővételes hetijegyek jelenleg 142 900 forintért kaphatók, és a szervezők ígérete szerint az italokat, ételeket jórészt a tavalyi áron lehet majd megvásárolni. A pandémia miatt tartott kétéves kényszerszünet után a fesztivál sok szempontból megújult: a szervezőknek idén kiemelt célja, hogy alacsonyan tartsák az árakat. Így, ha a minimálbérhez viszonyítunk, arányaiban akkora kiadást jelenthet 2024-ben a Szigeten bulizni, mint 2008-2010 környékén – számolta ki a Pénzcentrum.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×