eur:
395.95
usd:
369.27
bux:
71821.22
2024. július 2. kedd Ottó

Peche volt a tolvajnak: szolgálaton kívüli rendőr kapta el

Az angyalföldi körzeti megbízott éppen szolgálatba indult, amikor felfigyelt egy férfira, aki Budapest X. kerületében éppen egy parkoló gépkocsit próbált feltörni.

Egy Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság állományába tartozó rendőr 2017. április 23-án hajnalban szolgálatba igyekezett, amikor észrevette, hogy egy Budapest X., Gergely utcában parkoló gépkocsi mellett egy férfi gyanúsan viselkedik.

A 23 éves budapesti férfi egy tégladarabbal betörte a gépkocsi bal első ablakát, majd beült az autóba.

A körzeti megbízott szolgálatba helyezte magát és felszólította, hogy szálljon ki a gépkocsiból. Az elkövető a felszólításnak nem tett eleget és menekülni próbált, azonban kis idő elteltével a helyszín közelében a körzeti megbízott H. Lászlót elfogta, és a kerületi járőrök kiérkezéséig visszatartotta.

H. Lászlót a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség megalapozott gyanúja miatt. Őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki - írta a police.hu.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Az európai támaszpontokon tíz év után rendeltek el Charlie fenyegetettségi szintet, és azt sem lehet kizárni, hogy támadás készül valamelyik létesítmény ellen. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docense az InfoRádióban elmondta: valószínűleg a környező helyzet általános romlása miatt, elővigyázatosságból kellett ilyen biztonsági intézkedést hozni.

Képeken Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij találkozója - videó

A magyar miniszterelnök kedd délelőtt érkezett az ukrán fővárosba, hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán elnökkel. A legfontosabb téma a béke megteremtésének lehetősége és az ukrán–magyar kapcsolatok aktuális kérdései.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×