eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál

Rálőttek egy férfira Budapesten

Gumilövedékes fegyverrel sebesített meg egy férfi egy másikat a főváros XVIII. kerületében szerdán - közölte a rendőrség a honlapján.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a Vezér utcában a két férfi egy korábbi nézeteltérés miatt szóváltásba keveredett; az elkövető egy csákánynyéllel betörte a sértett autójának szélvédőjét, majd az autót vezető férfit egy gumilövedékes fegyverrel többször meglőtte.

A sérült férfit a mentők kórházba szállították - tették hozzá.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást, a tettest még keresik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Katasztrofális folyamatot indított be az emberiség, egyre több jele van egy új veszélynek

Katasztrofális folyamatot indított be az emberiség, egyre több jele van egy új veszélynek

Napjainkban szinte minden napra jut egy-egy fontos űrkilövés, amelyek során ember alkotta szerkezeteket, műholdakat, vagy akár asztronautákat is szállító űrhajókat juttatnak a világűrbe. Egyesek szerint újra fellángolt a hidegháború idejéről ismert "űrverseny", több állam is Földön kívüli égitestekre szeretné eljuttatni saját űrhajósait a közeljövőben. Arról azonban már jóval kevesebb szó esik, hogy mi történik a Föld körüli pályára állított tárgyakkal a fellövésük után. Pedig a bolygónk körül keringő - akár a földi életre is veszélyt jelentő - űrszemét kezelésével egyre nehezebben birkóznak meg az űrkutatók, amelynek súlyos következményei lehetnek a jövőben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×