eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Magyar bordélyház Ausztriában - videóval

A rendőrök vádemelést javasolnak a 47 éves férfi és a 26 éves nő ellen, akik a gyanú szerint több bordélyházat üzemeltettek Ausztriában.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága prostitúció elősegítése bűntett és kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. Gy. és B. A. tari lakosok ellen. A rendőr-főkapitányság - saját információi alapján - az Osztrák Szövetségi Bűnügyi Rendőrség és a Bécsi Rendőr-főkapitányság munkatársaival együttműködve 2015. július 7-én fogta el a prostituáltak futtatásával foglalkozó férfit és nő társát.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a 47 éves férfi és 26 éves társa 2010. évtől négy stúdiót működtetett Bécsben bordélyházként, ahol mintegy ötven - többek között Magyarországon újsághirdetés útján toborzott - nőt foglalkoztattak prostituáltként. A gyanúsítottak az áldozatok által megkeresett pénz felét elvették és azt részben vagyonuk gyarapítására - gépjárművek, ékszerek vásárlására, családi házaik felújítására - fordították. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága Magyarországon és az osztrák rendőri szervek - nemzetközi jogsegély keretében - Bécsben, egy időben, nyomozási cselekményeket hajtottak végre. A rendőrök a férfit és a nőt lakóhelyükön elfogták, továbbá a külföldi ingatlanokat és ott lévő személyeket ellenőrzés alá vonták. A gyanúsítottak magyarországi és ausztriai ingatlanjaiban tartott házkutatások alkalmával a nyomozók személygépkocsikat, nagyobb összegű készpénzt, valamint ékszereket találtak és foglaltak le, továbbá több vagyontárgy zár alá vételét kezdeményezték.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a 47 éves férfi és 26 éves társa ellen folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes Pásztói Járási Ügyészségnek.

Fotók és videó a police.hu oldalon.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×