eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Előzetesben a kakucsi lány feltételezett gyilkosa

Előzetes letartóztatásba helyezte harminc napra a Budapest Környéki Törvényszék azt a húszéves kakucsi férfit, aki az alapos gyanú szerint március 5-én hajnalban megölte nőismerősét, majd a holttestet elrejtette Dabas külterületén - tájékoztatta a törvényszék szóvivője pénteken az MTI-t.

Gyimesi Kinga közölte: a gyanúsított nem fellebbezett, így a határozat jogerős.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön tájékoztatta az MTI-t arról, hogy Dabas külterületén megtalálták annak a húszéves nőnek holttestét, akit március 5. óta eltűntként kerestek. A szakértői vélemények szerint a nő gyilkosság áldozata lett. Pár órával később elfogták a szintén húszéves K. Bálintot, aki beismerte tettét.

Gyugyi Csilla, az előzetes letartóztatást indítványozó megyei főügyészség szóvivője pénteken újabb részleteket közölt a bűncselekményről. Elmondta, hogy a két fiatal - aki még az általános iskolából ismerte egymást - az utóbbi hetekben több üzenetet váltott egy közösségi oldalon. Március 4-én este a lány a barátaival a fővárosi Népligetben, egy klubban szórakozott. Hajnalban telefonon találkozót beszélt meg a gyanúsítottal, ezért a férfi gépkocsival elment érte.

Elindultak Kakucsra, de mielőtt odaértek volna, a férfi a falu közeli erdőben megállította az autót, és vadásztőrrel többször megszúrta a nőt, aki sérüléseibe a helyszínen belehalt. A gyanúsított a lány holttestét az erdőbe húzta, és a kabátjával meg ágakkal letakarta. A kést és az áldozat táskáját a patakba dobta, majd hazament.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×