eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Tolvajbanda tagjai ellen emeltek vádat Győrben

Öt ember ellen emelt vádat üzletszerűen és dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás és más bűncselekmények miatt a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség, a négy férfi és a nő ötvenkét esetben lopott Győr környékén - tájékoztatta a megyei főügyész kedden az MTI-t.

Takács Péter közölte: a vádlottak 2013 ősze és 2015 januárja között tizenkét, megyeszékhely környéki településről 3,2 millió forint értékben vittek el különböző tárgyakat, rongálással pedig félmilliós kárt okoztak.

Megrongálták a kerítéseket, pincék, tárolók és garázsok ajtaját, majd a talált értéktárgyakat, gépeket, járműveket magukkal vitték. Többször követtek el lopást az M1-es autópálya és a 85-ös út kereszteződésénél is, ahonnan beépítésre váró burkolókövet és a munkagépek tartályából üzemanyagot is elvittek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×