eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

A levágott gyerekfej szörnyű titka

Levágott gyerekfejjel a kezében üvöltözött egy nő a moszkvai metró egyik állomásának lejárata mellett hétfő délelőtt.

Az Oktyabrszkoje polje metróállomást lezárták a hatóságok, miután egy nő a véres fejjel a kezében azt kezdte üvöltözni a megálló lejárója mellett, hogy "Allahu Akbar" (Isten a legnagyobb) - tudatta az RBK orosz internetes lap tudósítója. Más források szerint azzal is fenyegetőzött, hogy felrobbantja magát.

Korábban egy, a metróállomáshoz közeli lakásban tűz ütött ki. A tűz eloltása után egy 3-4 év körüli gyermek fej nélküli holttestére bukkantak a hatóságok. A jelek szerint a gyermeket különös kegyetlenséggel ölték meg.

Az üvöltöző nőt őrizetbe vették. Kiderült róla, hogy 39 éves, közép-ázsiai és az áldozat dadája. A világhálón közzétett felvételeken egy teljesen feketébe öltözött nő látható.

Sajtójelentések szerint a nő üzbegisztáni, a tettét pedig azzal indokolta, hogy megcsalta a férje. Az erről beszámoló Lifenews.ru orosz internetes portál szerint a nő nem magyarázta meg, hogy ehhez mi köze van a családnak, amely őt a gyerek mellé felfogadta.

Értesülések szerint a nő megvárta, amíg négyéves áldozatának szülei elmennek otthonról, megölte a gyermeket, majd felgyújtotta a lakást.

A nyomozóhatóságok kezdeményezik a dada letartóztatását. A rendvédelmi hatóságok egy szóvivője közölte, a nő állapota arra utal, hogy nem beszámítható, és elképzelhető, hogy valamilyen narkotikum hatása alatt van.

A hatóságok az incidenst követően lezárták a metróállomást, és robbanószerkezetet kerestek, de ilyet nem találtak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×