eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Mentőket támadtak meg Budapesten

Megtámadott egy vélhetően drog hatása alatt lévő férfi egy mentőápolót és a mentőautó vezetőjét pénteken Budapesten.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a 20 év körüli férfi először a mentőápolót fojtogatta, majd a mentőgépkocsi-vezető arcára mért ütéseket, mielőtt a rendőrök megfékezhették. A mentők nyolc napon belüli sérüléseket szenvedtek.

Hozzátette, az OMSZ napokban megbízott új főigazgatója azonnali intézkedéseket tervez a mentők biztonságának erősítésére, melynek érdekében szakértőket kért fel a lehetséges lépések kidolgozására.

Szerda este Tatán szintén a mentőautó vezetőjét és a mentőápolót támadták meg, miközben a támadó anyját vizsgálták. A férfi többször megütötte a mentőgépkocsi vezetőjét, majd lefejelte a kocsiból kiszálló mentőápolót is, aki orrcsonttörést szenvedett.

Címlapról ajánljuk

Fagypont és 20 fok közötti kanyarok: időjárás a jövő héten

Kedden ugyan elszórtan előfordulhat eső, zápor, de alapvetően csendes, őszi idő várható a jövő héten több-kevesebb napsütéssel és 20 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel. A hét második felében a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken fagypont köré is hűlhet a levegő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Hol vegyek most lakást, hogy igazán jól járjak?

Hol vegyek most lakást, hogy igazán jól járjak?

Az élénkülő lakáspiaci kereslet közepette legfrissebb Hangulatfelmérésünkben arról is kérdeztük a szakértőket, hogy véleményük szerint az ország mely részein, milyen típusú lakások lehetnek az átlagnál keresettebbek az előttünk álló évben. Összesen 10 szakértő mondta el, milyen típusú és elhelyezkedésű lakóingatlanok iránt lehet az átlagosnál erősebb a kereslet, többen azt is megindokolva, hogy miért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×