eur:
401.75
usd:
369.32
bux:
75268.51
2024. október 16. szerda Gál

Fegyverrel fenyegetek egy férfit Körösszegapátiban

Fegyverrel fenyegetett meg egy férfi Körösszegapátiban egy másikat, aki számon kérte, miért írt szerelmes levelet a feleségének - tájékoztatta a Hajdú-Bihar megyei rendőrségi sajtóreferense szombaton az MTI-t.

Dobó Dénes elmondta: péntek délután egy 36 éves körösszegapáti férfi szomszédja családi házához ment, miután megtudta, hogy az ott lakó 39 éves férfi szerelmes levelet írt az ő feleségének. Amikor ezt számon kérte, veszekedni kezdtek, és a 39 éves férfi előrántott egy gázriasztópiszolyt, amivel megfenyegette a férjet.

A sértettnek sikerült elmenekülnie, ezután értesítette a rendőrséget.

A körzeti megbízottak a helyszínen elfogták a férfit, előállították. Elismerte a bűncselekményt, fegyveresen elkövetett garázdaság bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás - közölte Dobó Dénes.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború
Tudósítónktól

Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború

A szlovák kormányfő úgy véli, közeledik az ukrajnai háború vége. Szerinte elmozdulás várható, és várja, mit mond ezzel kapcsolatban Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Európai Tanács brüsszeli ülésén. „El kell felejteni azt a lehetőséget, hogy az oroszok kivonulnak a Krímről, vagy Donyeck és Luhanszk térségéből” – jegyezte meg a miniszterelnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×