eur:
400.15
usd:
368.4
bux:
0
2024. október 21. hétfő Orsolya

Az anyát gyanúsítják a csepeli emberöléssel

A gyanú szerint anyja ölte meg a Csepelen vasárnap holtan talált férfit, a 67 éves nőt őrizetbe vették - közölte a rendőrség hétfőn honlapján.

Közleményük szerint vasárnap délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy a XXI. kerületi Szatmári utca egyik házában holtan találtak egy 47 éves férfit. Az ingatlanban hárman tartózkodtak, a csepeli járőrök előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra.

A tanúkihallgatások és az adatgyűjtés eredményeként a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának nyomozói azonosították az elkövetőt. A rendőrség jelenlegi adatai szerint B. Éva vasárnap 10 óra körül szúrta le 47 éves fiát.

A nő előzetes letartóztatására előterjesztést tettek - olvasható a rendőrségi közleményben.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: Ukrajna néhány atomtöltettel nem tudja megijeszteni Putyint

Kaiser Ferenc: Ukrajna néhány atomtöltettel nem tudja megijeszteni Putyint

Ukrajna néhány héten belül atomfegyvereket állíthat elő, ha Oroszország úgy dönt, megkísérel egy újabb offenzívát Kijev ellen – állította a Bildnek egy magas beosztású ukrán tisztviselő. Az ukránok szerint megvan az anyag és a tudás az atomfegyverek előállításához. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense az InfoRádióban azt mondta: Ukrajna valóban tudna nukleáris fegyvert építeni, Oroszországgal azonban nem tudná felvenni a versenyt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×