eur:
401.9
usd:
370.73
bux:
74186.61
2024. október 21. hétfő Orsolya

Három lány megrongálta a neszmélyi ravatalozót

Három fiatalkorú lány a neszmélyi ravatalozóban megégette a koporsót takaró leplet és letépte a falról a keresztet. A rendőrség hétfőn elfogta az elkövetőket, akik elismerték a rongálást - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-t.

A sajtószolgálat ismertetése szerint a három lány január 13-án az ablakot betörve hatolt be az épületbe, a rongálást másnap a közeli iskola dolgozói vették észre.

A faluban szóbeszédként elterjedt, hogy a bűncselekményt a három barátnő követte el. A körzeti megbízott előállította őket és helyszíni kihallgatásukon részletesen elmondták a nyomozóknak, hogyan követték el a bűncselekményt - közölte a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
Győzelmi stratégiája okozhatja a vesztét a moldovai elnöknek

Győzelmi stratégiája okozhatja a vesztét a moldovai elnöknek

Moldovában elnökválasztást és az uniós csatlakozásról szóló konzultatív népszavazást tartottak a hétvégén. Előbbi a regnáló elnök első fordulós győzelmét hozta, ám hogy a második fordulót is megnyeri-e majd, az nyitott kérdés Pászkán Zsolt, a Külügyi Intézet külső munkatársa szerint.

Koji László: Magyarországon is sikere lehetne az úgynevezett osztott tulajdonú lakásoknak

Az építőipar jelentős részét helyzetbe hozza a kormány által bejelentett új gazdaságpolitikai akcióterv, és emellett várhatóan abban is sokat segít majd, hogy megoldja sok fiatal lakhatási gondját – mondta az InfoRádióban az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke. Beszámolt egy itthon teljesen új lakásvásárlási konstrukcióról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×