eur:
404.21
usd:
373.83
bux:
74509.8
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: ügyészség
Nyitókép: ügyészség

Meghalt a buszban felejtett kislány édesapja

Meghalt az a 38 éves férfi, akinek kislányát a nyári melegben bennfelejtették egy buszban és a felforrósodott járműben hőgutát kapott, majd a kórházban már nem tudták megmenteni az életét.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk két évvel ezelőtt a tűző napon, egy fedetlen parkolóban leállított iskolabuszban felejtett a sofőr egy kislányt. A gyerek hőgutát kapott és az életét nem tudták a kórházban megmenteni.

Az édesapja szerette volna, ha a sofőr méltó büntetést kap hanyagságáért, de a jogerős ítéletet kimondó tárgyalás napját már nem élhette meg. Egy nappal előtte temették el, tulajdonképpen belehalt a gyászba - írja a blikk.hu.

A lap riportja szerint a férfit korábban daganatos betegséggel kezelték, 2020-ban megműtötték, s kemoterápiás kezeléseket is kapott.

Utána jobban volt, még a munkáját is folytatta nehézgépkezelőként, de a kislányával 2022-ben történtek annyira megviselték, hogy ezek után súlyosbodott az állapota.

A fiatal férfit csak az utolsó napon vitte kórházba a mentő,

október 3-án hajnalban meghalt.

A fiatal apa búcsúztatójára 14-én került sor, éppen azelőtt, hogy a forró buszban felejtett és elhunyt kislányuk tragédiája miatt bíróság elé állított sofőrt jogerősen is elítélték.

A tárgyalásokon annyiszor elhangzott, hogy a sofőr megkapta a méltó büntetését, de rólunk, a szülőkről egy szó sem esett, hogy mit élünk át az egyetlen gyermekünk elvesztése miatt. Az egész családunkat tönkre tették – zokogott Kovács Eszter, aki kislánya után a férjét is elvesztette.

Nincsenek szavak arra, amit most érzek. Feldolgozni sosem fogom, az életem végéig kísérni fognak ezek a tragédiák... - idézi a lap az anya szavait.

Címlapról ajánljuk

Rusvai Miklós: valószínű, hogy Magyaroszágon is megjelenik a halálos majomvírus-változat

Már Németországban is kimutatták a vírus új változatát, és Rusvai Miklós szerint importált esetek több országban is előfordulhatnak. A virológus arról is beszélt az InfoRádióban, hogy mire kell nagyon figyelniük azoknak, akik üdülni vagy munkavégzés céljából Afrikába utaznak, ahol a megfertőződött betegek 7-8 százaléka életét veszti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
Esik az olajár, bizonytalanság a tőzsdéken

Esik az olajár, bizonytalanság a tőzsdéken

Gazdasági adatok szempontjából egy csendes napnak nézünk elébe, előre bejelentett, potenciálisan piacmozgató hírre nem számítunk ma. Többek között a dübörgő gyorsjelentési szezon befolyásolhatja a hangulatot ma a tőzsdéken, az amerikai piacnyitás előtt érkeznek például a nemrég botrányba keveredett McDonald's friss számai. Ami a tőzsdei mozgásokat illeti: Ázsiában jó hangulatban zajlott a kereskedés, Európában óvatos elmozdulások vannak egyelőre, miközben jelentősen beesett az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×